<$BlogDateHeaderDate$> - Begin .post -->
4316807004927427614BlogItemTitle> <$BlogItemTitle$>

<$BlogItemBody$>

Cebinizdeki para anında hesapta!
Yapı Kredi'de güvenli, kolay ve anında para yatırabileceğiniz akıllı bir makine var! Tele24 Plus, banknotu tanıyabilme özelliği sayesinde zarfsız ve doğrudan para yatırılabilen bir ATM'dir.

Ayrıca kartsız işlem ve barkot okuma özellikleri sayesinde Tele24 Plus ile artık Telekart’ınız olmadan, sadece hesap numarasını girerek para yatırabilir, ekstrenizi barkod okuyucuya göstererek kredi kartı borcunuzu rahatça ödeyebilirsiniz.

Tele24 Plus ile;
  • Zarf kullanmadan,
  • Sıra beklemeden,
  • Ek ücret ödemeden,
  • Haftanın her günü, günün 24 saati,
  • Telekartınız olsun olmasın

  • - Kendinize ya da bir başkasına ait hesaba para yatırabilirsiniz.
    - Kart numarası girerek ya da ekstrenizi barkot okuyucuya okutarak kredi kartı borcunuzu ödeyebilirsiniz.
Üstelik yatırdığınız tutar, siz işleminizi tamamlar tamamlamaz ilgili hesapta, kullanıma hazır!

Tele24 Plus'ta 5, 10, 20, 50 ve 100 YTL'lik banknotları kullanarak işlem yapabilirsiniz. Tele24 Plus üzerinden yatıracağınız parayı banknot değerlerine göre sıraya dizmenize gerek yok. Tele24 Plus'ın yatırdığınız parayı değerlerine göre ayırıp saydığını, her banknottan kaçar adet yatırıldığının dökümünü ve toplam tutarı ekranına yansıttığını göreceksiniz. Yatırdığınız para miktarını onaylamanızla birlikte, seçmiş olduğunuz işlem tipine göre paranız hesabınıza yatacak ya da kredi kartı borcunuz ödenmiş olacaktır.

Size en yakın Tele24 ve Tele24 Plus'ı aramak için tıklayınız.

Etiketler: , , , , , ,

<$I18NNumComments$>: s="comment-timestamp"> <$BlogItemCreate$> Yorum Gönderostfeeds"><$BlogItemFeedLinks$>Atom]entsEnablelinksEnableing-left:20px;"> << <$http://kredikolay.blogspot.com//a>
v>

ANASAYFA

TEKNOLOJİ
Otomatik hareket eden trenler